Tuotetiedot

Kaikki tilattavissa olevat laadut ovat rikittömiä, kevyitä polttoöljyjä lämmitys- tai moottorikäyttöön tarkoitettuja. 

Lämmitys- ja moottorikäyttöön sopivat polttoöljyt palavat lämmityskäytössä puhtaasti ja tasaisesti. Rikittömät ja kevyet polttoöljyt täyttävät myös eurooppalaisen dieselpolttoaineen standardin (SFS-EN 590) mukaiset laatuvaatimukset. Polttoöljyä myydään kesä- ja talvilaatuisena.

NEOT Group toimittaa öljy- ja dieseltuotteemme. Voit tutustua heidän sivuillaan tarkempiin tuote- ja käyttöturvallisuustiedotteisiin.

 

Tuotteet:

Rikitön kevyt polttoöljy kesälaatu, samepiste / suodatettavuus

POK 0/-5 (1.5.-31.8.)

POK -3/-8 (1.9.-30.4.) 

 

Rikitön kevyt polttoöly talvilaatu, samepiste / suodatettavuus

POK -25/-35 

 

Dieselit: kesälaatu NEDI -10/-20 ja talvilaatu NEDI -25/-35

 

Samepiste ja suodatettavuus kuvaavat polttoöljyn kylmän kestävyyttä

  • Alin varastointilämpötila (samepiste) kertoo lämpötilan, jossa tuote saattaa alkaa samentua ja pitkässä säilytyksessä voivat tuotteen parafiinit erottua ja laskeutua pohjalle.

  • Alin käyttölämpötila (suodatettavuus) kertoo tuotteen lämpötilan, jossa hyvin huollettu ja asianmukaisesti rakennettu säiliö, työkone tai ajoneuvo vielä toimii ongelmitta.

Öljylämmittäjän tukena Öljyalan palvelukeskus Oy

Öljyalan Palvelukeskus Oy julkaisee Lämmöllä-lehteä. Lehdestä saa paljon tietoa siitä, kuinka öljylämmitys pidetään kunnossa ja kuinka öljylämmittäjä pystyy helposti vastaamaan ilmastohaasteisiin. Lehti kertoo myös laajemmin asumiseen, rakentamiseen ja kunnostamiseen liittyvistä asioista. Lehti on tilaajalleen maksuton.

Tilaa Lämmöllä-lehti tästä.

Öljylämmitystietoutta välitetään myös öljylämmitysneuvonnan verkkosivuilla http://www.oljylammitys.fi/