Pirkanmaan Osuuskaupan Lämmitysöljymyynti -sivuilta voit tilata lämmitysöljyä mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tilaukset käsitellään seuraavana arkipäivänä.

Saat laskurilla päivän hinnan postinumeroalueesi mukaan ja voit vaivattomasti jatkaa tilauksen tekoon ilman rekisteröintiä.

Voit tehdä tilauksen myös puhelimitse arkisin klo 8-16 puh: 010 767 0700

Puhelun hinta 0,0835 €/puh. + 0,1209 €/min.

 

Polttoöljyä on myynnissä myös Pirkanmaan Osuuskaupan ABC-automaattiasemilta. Polttoöljyä myyvät ABC-asemat on listattu etusivun alareunassa.

Puhelinpalvelumme kautta voit tilata Diesel-polttoainetta sekä Bio-polttoöljyä.

Lämmitysöljyn minimitilausmäärä on 1 000 litraa. Hintalaskurilla saat aina voimassa olevan hinnan asuinpaikkakuntasi mukaan. Litrahinta sisältää rahdin ja ALV:n (24%).

Laskutus:

Laskun maksuehto on 14 pv netto ja laskun voi maksaa 1-5 kuukausierässä. Mikäli maksu suoritetaan useammassa kuin yhdessä erässä, veloitamme laskutuspalvelumaksua 6 euroa/lasku.

E-lasku:

- Yritysasiakas, laittaisitko verkkolaskutustiedot sähköpostilla: tilaus@pirkanmaalammitysoljy.fi.

- Yksityishenkilö, hae kätevästi verkkopankissasi e-laskuttajaksi Pirkanmaan Osuuskauppa. Voit katsoa ohjeistusta S-Pankin verkkosivuilta.

 

Yksityistalouden lämmitysöljyostoista kertyy asiakasomistajalle Bonusta jopa 5 %. Bonus kertyy täysimääräisenä pääsääntöisesti öljyn toimituskuukaudelle. Myös yritykset ja yhdistykset voivat tehdä tilauksia.